Prodavnica bele tehnike: veš mašine, šporeti, televizori, klima uredaji, kotlovi, frižideri, bojleri. Gorenje, Electrolux, Whirpool, Bosch, Indesit aparati.

 

Za one koji tek opremaju svoj životni prostor, ali i za one kojima je potrebna nova oprema za kuću ili stan, neophodni su saveti i sugestije stručnjaka pri odabiru aparata i mašina koje olakšavaju i unapreduju kvalitet života. Bela tehnika je skoro sve što se nalazi oko nas. Šporeti, aspiratori, TV i muzicki uredaji, frižideri, zamrzivači, bojleri, usisivači, telefoni, klima uredaji,...

 

A, sve ovo možete naći na jednom mestu, u izložbenom salonu prodavnice bele tehnike 8 Novembar.

Osim kompletnog asortimana, u kojem su zastupljeni svi eminentni proizvodači bele tehnike kao što su Gorenje, Electrolux, LTH, Whirlpool, AEG, Ariston, Iskra, Candy, Koncar, Bosch, Zanussi, Beko, Alfa i Indesit, tu je dodatan niz pogodnosti: brzi krediti – bela tehnika na rate (od 6 do 48 meseci, bez odlaska u banku), plaćanje karticom (Yuba, DinaCard, Visa, MasterCard), dostava u roku od 24 casa, montaža i servis bele tehnike. Uostalom, sve je stvar dogovora.

 

Bilo koji uredaj da Vam je potreban, ljubazni prodavci sa višegodišnjim iskustvom, pružice Vam odgovarajuce informacije i uputiti Vas na ono što je najbolje za Vas. Neophodno je uskladiti dimenzije prostora sa  dimenzijama uredaja, ali i njihov dizajn sa funkcionalnošcu.

 

Prodavnica bele tehnike će Vam predložiti idealno rešenje za uskladivanje svih Vaših želja i potreba.

Oprema za kuhinje i kupatila, ali i sitnice koje čine život lagodnijim, sastavni su deo svakodnevice.

 

Ovde mogu da se pronadu:

elektricni i kombinovani šporeti

ugradna tehnika, aspiratori

televizori, DVD uredaji, muzicke linije

veš mašine, mašine za posude

šporeti na cvrsto gorivo i gas

kotlovi i peci na zemni gas

frižideri i zamrzivaci

bojleri prohromski (10 godina garancije)

usisivaci Iskra, Electrolux (2 godine garancije)

telefoni i mali kucni aparati

klima uredaji u preko 20 modela

 

Brz tempo života podrazumeva da nemate vremena za besciljno lutanje u potrazi za belom tehnikom. Više i nema potrebe za tim.

Sve što Vam je potrebno nalazi se u našoj prodavnici. I ne treba da brinete ni kasnije. Bice Vam stalna podrška.

 

{vsig}btehnika{/vsig}